Zoekt u een leuk en origineel cadeau voor een jarige of een jubileum? Geef een cadeaubon van Secuufotografie! We hebben drie soorten cadeaubonnen die des gewenst per e-mail of post verstuurd kunnen worden aan de besteller of cadeau ontvanger.

Cadeaubon 1 Een 2 uur durende fotoshoot op locatie (zuid/oost Drenthe) voor 1 tot 5 personen inclusief 10 bewerkte digitale foto`s € 169,99

Cadeaubon 2 Een 3 uur durende fotoshoot op locatie (zuid/oost Drenthe) voor 1 tot 10 personen inclusief 15 bewerkte digitale foto`s € 229,99

Cadeaubon 3, 4, 5, 6, 7 Een door u gekozen bedrag dat door de cadeau ontvanger als kortingsbedrag gebruikt kan worden voor een fotoshoot of deelname aan één van de door ons gegeven workshops op het gebied van fotografie. Deze vrij te besteden cadeaubonnen bieden we aan in de bedragen: € 15,00. € 20,00. € 50,00. € 75,00 en € 100,00.

Voor andere bedragen neem contact op via het contactformulier, klik hier.

Hieronder kunt u de gewenste cadeaubon bestellen.

U dient u het volledige formulier in te vullen, als u onderstaande velden heeft ingevuld en een keuze gemaakt heeft uit de cadeaubonnen kunt u klikken op de knop “Betaal veilig met ideal” . U wordt dan door geleid naar de betaal mogelijkheid, volg de verdere instructies.


Totaal: € -

Door het hierboven invullen van uw gegevens en het betalen van de gekozen cadeaubon geeft u automatisch akkoord voor onze cadeaubon voorwaarden.


Voor de cadeaubon voorwaarden klik hier