Heeft u een systeem of spiegelreflex camera gekocht en u wilt er meer uit kunnen halen dan alleen het fotograferen op de automatische stand van het toestel? Wilt u de touwtjes in eigen hand houden om de juiste belichting enzovoort te kiezen? Dan is de basis workshop fotografie echt iets voor u. Ik geef workshops op diverse locatie`s (zie workshop agenda). De groep bestaat minimaal uit 4 en maximaal 8 personen zodat iedere deelnemer voldoende aandacht krijgt en er ruimte is om uw vragen te stellen. De workshop duurt totaal ongeveer drie uur en bestaat uit twee gedeeltes, het eerste deel bestaat uit praktische theorie en het tweede gedeelte is praktijk met uw eigen camera.

De workshop op locatie word verzorgt met koffie/thee, koek en naslagwerk voor thuis. Tevens ontvangt u per e-mail drie leuke opdrachten verspreid over een aantal maanden na de workshop. Dit om na het volgen van de workshop actief te blijven met uw camera.

Heeft u uw camera al onder de knie bent u geen beginner meer? Maar wilt u deze kennis verder uitbreiden, kijk dan eens tussen de andere workshop fotografie die meer geschikt zijn voor gevorderde fotografen.

Klik hier voor de workshop agenda, locatie en opgave.